Levensadem
creatieve gedachten over de menswording

Samenvatting

Als menselijke wezens zijn we gemaakt naar het beeld van God, naar Zijn gelijkenis. We zijn uniek geschapen drie-enige wezens: geest, ziel en lichaam, en toch één persoon.
In LEVENSADEM neemt auteur Marja Meijers de lezer mee op een reis naar ons aardse begin.
Door de ogen van het ongeboren kind wordt de lezer een unieke kijk geboden op de natuurlijke én geestelijke dimensie van de schepping. Uitgaande van bijbelse principes en een verrasend assortiment aan bijbelteksten heeft ze een artistiek portret geschilderd van een kleurrijk en liefdevolle God, die de bron van alle leven is.
LEVENSADEM is de bewerkte vertaling van het boek 'Breath of Life', het derde deel in een serie Engelstalige boeken over de Tien Geboden in de 21e eeuw die Marja Meijers in de VS publiceert. Met de woorden 'Gij zult niet doodslaan' als onderlegger voor haar gedachten behandelt zij in dit boek de waren kern van ons bestaan: het leven vóór en na de conceptie. Op bijna speelse wijze beschrijft zij het weefproces; het samensmelten van geest, ziel en lichaam tot één menselijk wezen. De hoofdpersoon in haar verhaal staat in nauw contact met de Schepper van het universum en heeft een belangrijke boodschap voor de lezer: je bent niet alleen uniek, maar ook heel kostbaar!

Recensie

Nog geen recensies

Boekinformatie

Titel Levensadem creatieve gedachten over de menswording
Auteur Marja Verschoor-Meijers
Uitgever Merweboek
Jaar Verschenen 2011
Taal nl
Pagina's pp. 95
ISBN139789057871375
Onderwerp Ouderschap, Zwangerschap

Bestellen

Klik op het logo om te bestellen!


Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!